In het schooljaar 2018-2019 bestaat de ouderraad uit de volgende leden:

Brenda Aldus (voorzitter)
Petua Kapitein (penningmeester)
Evelyn van der Bijl (secretaris)
Diana Colijn

Even voorstellen:

Hallo, mijn naam is Brenda Aldus. Ik ben moeder van Melissa (9) en Romy (18), samen met mijn partner Walter voed ik deze twee dames op. Daarnaast heb ik al jaren een vaste baan in een sportwinkel.
Verder zit ik in een samba-band, wat ik nog steeds met veel plezier doe! Heerlijk muzikaal rammen.. Ik ben in de ouderraad gegaan omdat ik graag meer mogelijkheden wil creëren voor de kinderen en school.

Ik ben Evelyn van der Bijl. De moeder van Rosalie (10) , Violette (12) en Dominique (19). Samen met echtgenoot Anton bestaat ons gezin dus uit 5.
In 2008  ben ik gestart met mijn borduuratelier (Bordurette) waarin ik heel veel van mijn ideeën en creativiteit in kwijt kan.
Graag help ik mijn meiden daar waar ik kan. Voor de zwemvereniging als zijnde coördinator van de clubkleding en official tijdens zwemwedstrijden.
Op school draag ik mijn steentje bij met de OR. Daarnaast tennis ik graag en als er nog tijd over is, probeer ik deze creatief in te vullen, wat te lezen of piano te spelen.

Ik ben Diana Colijn, 53 jaar en de oma van Sofie, Nina en Lotte. Ik kom uit Noordhoek, ben creatief en behulpzaam. Ik vind het fijn om op school met allerlei dingen te helpen.

Ik ben Petua Kapitein, pleegmoeder van Nina en Sofie Walbeek, Femke Vos en Jordy en Robbie van Summeren. Ik ben ook moeder van vier eigen kinderen. Ik ben al op leeftijd, …… oud …..grijs en nog heel actief.
Ik ben al jaren op deze school te vinden en heb heel wat jaren deel uitgemaakt van de ouderraad.

Ouderbijdrage

Van alle ouders wordt een vrijwillige bijdrage verwacht om activiteiten waarvoor de school geen of niet voldoende subsidie van het Rijk ontvangt, te kunnen uitvoeren. Zonder de ouderbijdrage kunnen op school activiteiten als de sinterklaas- en kerstvieringen, het schoolreisje, de museumbezoeken, de sportdag en dergelijke niet doorgaan. Het geld wordt op diverse manieren geïnd: per bank of contant.

Voor het schooljaar 2018-2019 bedraagt de ouderbijdrage € 35,00 per kind.U kunt de ouderbijdrage overmaken op rekening nummer NL12 RABO 0140.7505.25 t.n.v. Ouderraad OBS De Cocon, onder vermelding van ouderbijdrage 2018-2019 en de naam van uw kind.

Het is ook mogelijkheid om de ouderbijdrage  contant  te betalen bij juf Elly of meester Jan.

Als het niet lukt om dit bedrag in een keer te betalen, dan is betalen in termijnen ook mogelijk. Neemt u dan even contact op met Petua Kapitein of meester Jan.

Protocol Hoofdluis

OBS de Cocon heeft een protocol, waarin beschreven staat hoe te handelen bij hoofdluis. Als u hier klikt kunt u het protocol lezen.