Even voorstellen ….. groep 7-8

Tjeu
Sven

Over Catrien Segeren-Nuijten

Ik ben getrouwd met Adam en we hebben twee dochters Maartje (1987) en Charlot (1990). We wonen in Made.
Ik ben sinds 7 februari 2011 op de Cocon. Daarvoor werkte ik vooral op scholen in de gemeente Drimmelen.
Ik ben in 1983 afgestudeerd en dus al wat jaren werkzaam in het onderwijs wat ik nog steeds met heel veel plezier doe.
In het schooljaar 2018-2019 werk ik samen met juf Noortje in groep 7/8 op maandag, dinsdag en woensdag.

Catrien Segeren-Nuijten

Over Noortje Kroon-Nieuwlaat

Ik werk al weer enkele jaren op OBS de Cocon. In het schooljaar 2019-2020 werk ik samen met juf Catrien in groep 7/8 op donderdag en vrijdag.

Noortje Kroon-Nieuwlaat
Groep 7-8

In onze klas heerst rust, er is respect voor elkaar en voor elkaars werk/materiaal en leerlingen moeten de ruimte krijgen om zichzelf te zijn. Er is een gevoel van veiligheid en geborgenheid en ruimte voor persoonlijke groei, zowel op het sociaal-emotionele vlak als op het gebied van werken & leren.

De dag bestaat natuurlijk uit keihard werken, het rooster is dan ook elke dag hetzelfde. ‘s Ochtends beginnen we met rekenen dan is het tijd voor een korte pauze. Even wat fruit eten en lekker even buiten spelen. Na de pauze gaan we aan de slag met taal, spelling en lezen.

De middagen zijn gereserveerd voor het zelfstandig werken en voor de zaakvakken: geschiedenis, aardrijkskunde, biologie, verkeer, topografie. Ook zijn we bezig met Kwink (Sociale Vaardigheid), schrijven, werkstukken/ boekenbeurt en crea (handvaardigheid, tekenen, drama, dans, muziek).

Een vol programma dus; de kinderen zijn op elk moment van de dag bezig met onderwijs!
Op donderdag en vrijdag krijgen de kinderen gymles in de verschillende combinatiegroepen
(1 t/m 4 en 5 t/m 8). Hierin komt wat meer uitdaging, dit vraagt wat meer zelfstandigheid van de kinderen.
Mochten er nog vragen zijn, dan willen we daar graag na schooltijd over in gesprek gaan.