Groep 5-6

Even voorstellen ….. groep 5-6

Groep 5

Boaz
Xavi
Jay
Gradciano
Tjeu

Groep 6

Rosalie
Anouk

Over Naninka Aarts

Mijn naam is Naninka Aarts en woon samen met mijn vriend Willem in Roosendaal. Sinds 1992 vier ik op 29 maart ieder jaar mijn verjaardag. Mijn hobby´s hebben vooral te maken met muziek. Ik zing bij Close Up in Roosendaal en speel veel piano thuis en sinds kort ook saxofoon.

In 2013 ben ik op de Cocon begonnen met mijn afstudeerstage in groep 3-4. Op 10 juni 2014 ben ik afgestudeerd. Na mijn afstuderen mocht ik blijven op de Cocon en op donderdag en vrijdag les gaan geven aan groep 5-6. Sinds het schooljaar 2017-2018 geef ik fulltime les aan groep 4-6.
Ik ga iedere keer met veel plezier naar de Cocon!

Naast het lesgeven ben ik mijn Master SEN gaan volgen. Ik hoop mezelf gedragsspecialist te kunnen noemen na het afronden van deze opleiding.

Naninka Aarts
Naninka Aarts
Groep 5-6

In onze klas heerst rust, er is respect voor elkaar en voor elkaars werk/materiaal en leerlingen moeten de ruimte krijgen om zichzelf te zijn. Er is een gevoel van veiligheid en geborgenheid en ruimte voor persoonlijke groei, zowel op het sociaal-emotionele vlak als op het gebied van werken & leren.

De dag bestaat natuurlijk uit keihard werken, het rooster is dan ook elke dag hetzelfde. ‘s Ochtends beginnen we met rekenen dan is het tijd voor een korte pauze. Even wat fruit eten en lekker even buiten spelen. Na de pauze gaan we aan de slag met taal, spelling en lezen.

De middagen zijn gereserveerd voor het zelfstandig werken en voor de zaakvakken: geschiedenis, aardrijkskunde, biologie, verkeer, topografie. Ook zijn we bezig met Kwink (Sociale Vaardigheid), schrijven, werkstukken/ boekenbeurt en crea (handvaardigheid, tekenen, drama, dans, muziek).

Een vol programma dus; de kinderen zijn op elk moment van de dag bezig met onderwijs!
Op donderdag en vrijdag krijgen de kinderen gymles in de verschillende combinatiegroepen
(1 t/m 4 en 5 t/m 8). Hierin komt wat meer uitdaging, dit vraagt wat meer zelfstandigheid van de kinderen.
Mochten er nog vragen zijn, dan willen we daar graag na schooltijd over in gesprek gaan.

Laatste nieuws

September

We zijn al een paar weken op weg in het schooljaar 2019-2020. De leuke dingetjes die we tot nu toe hebben gedaan, zijn: Faqta ontdekken We zijn op dit moment…